Kontorsstädning

Vad är kontorsstädning?

Kontorsstädning är en av alla tjänster vi erbjuder till företag och riktar sig helt enkelt till er som har en kontorslokal. Likt alla andra lokaler behöver såklart kontoret också städas med jämna mellanrum – både av hygieniska skäl samt för en bättre och trivsammare arbetsmiljö.

Vi har idag flertalet företagskunder som regelbundet får en uppfräschning av sina lokaler med hjälp av våra städtjänster som kontorsstädning eller daglig städning. Städningen anpassas efter varje uppdrag. Frekvensen anpassas efter de behov som finns och ert företags önskemål. Vi är alltid flexibla och ser till att kontorsstädningen skräddarsys efter er.

kontorsstädning

Vad kostar städningen?

Priset för kontorsstädning varierar alltid från kund till kund baserat på storlek av lokalen, önskemål och hur ofta städning utförs. Vill ni veta vad städningen skulle kosta för er kan ni skicka in en offertförfrågan via vår hemsida. En offertförfrågan är gratis och ej bindande.

Boka städning av oss

För att boka kontorsstädning kan ni skicka in en offertförfrågan till oss, då återkommer vi till er om vi har några frågor och skickar sedan ett prisförslag. Det går även bra att kontakta oss via e-post eller slå oss en signal på 090-202 62 42.

Med Deltateamets kontorsstädning får ert företag ett rent och fräscht kontor som är trivsamt för alla som vistas där. Vi utgår från era behov men rengör i regel alla allmänna ytor, kök, badrum och fönster. Vår personal levererar pålitliga städtjänster och vi är alltid flexibla för att ni ska bli nöjda! Kontakta oss så hjälper vi er.