Lokalvård Umeå

Som företag är det viktigt att hålla rent i lokalerna både för anställdas hälsa samt för ett bra första intryck hos kunder och samarbetspartners som besöker företaget. Att städa själv tar dock tid från andra viktiga saker som ska göras på arbetsplatsen. Därför är det enkelt och smidigt att anlita en professionell städfirma för att ta hand om företagslokalerna. Vi på Deltateamet hjälper ditt företag med lokalvård Umeå. 

Vad innebär lokalvård?

Inom städbranschen finns det gott om begrepp, lokalvård är ett av dem. Lokalvård innebär kort och gott städning för att vårda om lokalerna. Begreppet innehåller flera typer av städtjänster för alla olika typer av företagslokaler. Lokalvård Umeå ökar trivseln på arbetsplatsen för personalen samt ger en bättre arbetsmiljö.

företagslokal

Våra tjänster

Vi på Deltateamet hjälper företag med lokalvård Umeå och erbjuder flera olika typer av tjänster. Till exempel kan vi erbjuda kontorsstädning till ert företag vilket i regel innebär att vi rengör alla allmänna ytor, kök, badrum och fönster. Utöver kontorsstädning erbjuder vi även daglig städning vilket är en typ av lokalvård Umeå anpassad efter er och era företag som utförs dagligen för att hålla lokalerna fräscha. Dessutom erbjuder vi  flyttstädning, byggstädning, restaurangsstädning med mer, allt för att kunna hjälpa just ditt företag! Du kan läsa mer om alla våra tjänster här på hemsidan, det går även bra att kontakta oss via telefon för att diskutera eventuella städtjänster ni är i behov av. Vi utgår alltid från era behov och önskemål kring städningen för att ge er den bästa lösningen. 

Ni skickar en offertförfrågan via vårt formulär här på vår hemsida för att få ett prisförslag eller genom att kontakta oss på 090-202 62 42.