Hur ofta behöver ni städa företagslokalen?

Städning av företagets lokaler är viktigt både för den fysiska hälsan, då damm och smuts kan göra oss sjuka eller orsaka allergier, men också för att må bra psykiskt. En bra lösning för att hålla arbetsplatsen fräsch är att anställa en professionell städfirma. Men hur vet man hur ofta ska man städa företagslokalen?

Vad avgör hur frekvent städning behövs?

Till att börja med avgör företagets storlek hur ofta det behövs städas. Ett större företag innebär fler anställda och därmed också fler som använder köket och smutsar ner golven. Mer frekvent städning är alltså mer relevant för större företag, medan mindre företags lokaler inte behöver städas lika ofta.

företagslokal

Frekvensen av städningen beror även på vilken typ av lokal ni har. Exempelvis bör lokaler med matsal och kök som används dagligen också städas oftare för att se till att utrymmet är hygieniskt. Om företaget har en lokal som tenderar att snabbt bli smutsig innebär det helt enkelt att ni bör städa företagslokalen oftare.

Vi på Deltateamet erbjuder flera typer av företagsstädning i Umeå för att kunna hjälpa er. Vi kan hjälpa er med lokalvård genom exempelvis daglig städning, kontorsstädning, trappstädning, byggstädning och golvvård. Våra tjänster håller alltid hög kvalitet till ett bra pris och anpassas efter de behov ert företag har.

Kontakta oss på 090-2026242 eller skicka en offertförfrågan så hjälper vi er!